chipstricket..

Min fotbollstränare, som förvisso är åtta år yngre än jag, berättade en kul historia om ett av sina värsta barndomsminnen.
I området där han är uppvuxen fanns det två killar som var ena riktiga psykopater, dom terroriserade sin omgivning och eftersom dom var några år äldre så kom dom undan med allt. Min tränare var vid händelsen i tioårsåldern.

Det var vinter och han hade en stor dunjacka på sig när killarna fångade in honom och under hot om stryk och värre, vilket fick hans fantasi att skena, tvingade dom honom att gå in i den lokala Ica-affären för att snatta chips och ostbågar.
Han hade aldrig snattat tidigare och var oerhört nervös då han skulle ta sig ut till dom andra fullproppad med, vad han minns det som, minst fem, sex påsar under den stora dunjackan vilket fick honom att se oerhört löjlig ut..
Och precis när han lyckats ta sig förbi kassan och en känsla av lättnad började smyga sig på, så sprang psykopatkillarna fram och slog på honom tills påsarna sprack medan dom skrek ”tjuv”. Sedan for dom skrattande ut ur butiken och lämnade kvar min tränare som stod där fastfrusen av skräck medan chips och ostbågar rann ut över golvet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: