34 miljarder skäl att säga nej.

”En ansvarsfull regering agerar snabbt,
klokt och handfast när kriser uppstår som påverkar tiotusentals arbetstillfällen”

-Juholt

Ett citat som luktar varvskris 2.0 och en ny miljardrullning, då S, med blicken stadigt i backspegeln, på nytt vill ge sig i kamp med väderkvarnar för att skjuta upp det oundvikliga..med ett par år eller så.
Socialister överlag ser ju inga som helst bekymmer med sådan konstgjord andning, allt för fosterlandets väl, inte ens när det, som i SAABs fall, så uppenbart är för en ”dead cause”. Ett synsätt som om det alltid hade varit på modet, och inte bara i efterkrigstid, hade lett till att vi hade fått se absurda försvar för t.ex tunnbinderiet mot lanseringen av andra kärl, för gaslyktan mot glödlampan och för droskan mot förbränningsmotorn. Med den goda intentionen att rädda för dagen befintliga arbeten..

Nej, låt SAAB gå i graven eller tillåt han ryssen att få köpa företaget, jag menar, vi har ju redan sålt Volvo till den Kinesiska Staten och hur mycket värre kan en ensam ryss vara?!?
Däremot kan och bör staten gå in och underlätta för strukturomvandlingen av arbetsmarknaden i regionen och ordna med möjligheter för dom anställda att kunna vidareutbilda sig..

(varvskrisen kostade svenska skattebetalare minst 34 miljarder sek)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: