Gangsterborg..

Ytterligare ett dödsfall inom terroristleden, i ett attentat på öppen gata framför terroristens familj, och sådant här börjar tragiskt nog kännas som vardagsmat i främst Malmö och GBG..
En cyniker skulle nog kalla det för självsanering men den personen bortser ju helt från att väldigt många medmänniskor berörs och påverkas av dessa terrorhandlingar, handlingar som dessutom tar upp mycket av samhällets resurser.

Jag är så trött på den organiserade brottsligheten och den attraktionskraft den verkar ha på pojkar, för det är svårt att betrakta dessa rakade machokomplexkillar i sina mcvästar eller luvtröjor med gängsymboler som något annat än omogna barn, med sin narcissism och avsaknad av impulskontroll.

Personligen ser jag till att bojkotta dom företag, varor och tjänster vilka, jag känner till, har kopplingar till den organiserade brottsligheten..
Jag skulle t ex aldrig kunna tatuera mig på House of Pain, loggan avslöjar ju tydligt kopplingen till HA, köpa smuggelcigaretter eller fulsprit för den delen, bara för att nämna några av dom produkter vi konsumenter med gott samvete införskaffar för att i nästa ögonblick förfäras över bilbomber och skottlossning på öppen gata..

”Hells Angels driver ett antal affärskedjor i Sverige och övriga världen, däribland tatueringskedjan House of Pain Tattoo och piercingkedjan Feelgood Piercing. Affärskedjan Route 81 säljer kläder med Hells Angels-tryck där förtjänsterna går till familjer till klubbmedlemmar som avtjänar fängelsestraff då de inte kan ta hand om sina familjer från fängelset.”

”Nästan en av tio företagare har också utsatts för eller kommit i kontakt med organiserad kriminell verksamhet. Andelen är högst i elektroniksektorn med 12 procent och hotell och restaurang med 11 procent…sex procent av dessa företag har också utsatts för krav på beskyddarpengar. Dess krav finns främst i branschen övriga privata tjänster där till exempel frisersalonger ingår.”

Dagens: Cee-Lo Green – Fuck You

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: