Preys..

Enligt ”Helande Mirakel Timme” har deras trollkarl Mikael och Häxan Sanna helat en hel drös individer med varierande åkommor, allt dokumenterat i välkammade pdf-filer.. men frågan kvarstår,
vad har GUD emot amputerade?!?

Jag finner astmatiker( tack för det), förlamade, ”obotlig” blodsjukdom, skolios, whiplash, annan ryggskada, ”dödlig” lungsjukdom, hjärnblödning, ”Totalt befriad från år av mardrömmar och skräck”..eh..ur askan i elden, någon?, nickelallergi, artros, bråck, ”inga smärtor kvar i hjärttrakten”..eh.., laktosintolerans, men inte en endaste ynkligaste lilla amputation har växt ut..

Handlar det kanske om att Mikael & Sanna vet något vi inte vet?

  • Att Gud föraktar amputerade?
  • För stor utmaning?
  • Eller bara selektivt urval?
  • Att Amputerade trivs som dom är?
  • eller..att Gud verkligen hatar amputerade?

För trots allt är bönen det mest kraftfulla verktyg människan har och är det enda som skiljer oss från djuren..det och bilen..och tvn..och internet, annars är det bara det och kanske pencilinet och spisen, kylskåpet, frysen, flygplanet, oki men det viktigaste är ändå allt gott som bönen gjort för människan.
Se t.ex när Adam & Eva bad om förlåtelse för att ha ätit av kunskapens frukt, Gud vände verkligen andra kinden till när han låste grinden och ensam återvände in i Edens lustgård..

Eftermiddagens: God Is Great

Lämna en kommentar