mossa linderborg..

Den i mitt tycke mest obegåvade och enkelspåriga människan man kan stöta på i det svenska medialandskapet är utan tvekan ABs kulturredaktör Mossa Linderborg.  Hennes krönikor/artiklar är generellt tomma ekon från 70talet och hennes analyser påminner om sådana man med lätthet  finner i vänsteroganisationers ungdomsorgans medlemstidningar men även hos deras patriotiska/nationella syskon, vilka riktas till 16-åringar..

Senaste krönikan är inget undantag, och även om hon har rätt i sak ( selektiv förståelse för övergrepp och diktatur) så blottar hon än en gång sina oerhörda kunskapsbrister- och/eller -förakt alt. historierelativistiska ambitioner då hon i försöket att påmåla USA, obligatoriskt,  som den stora hycklande skurken.

Skälet kära Kulturredaktör är inte höljt i dunkel, det ligger så till att Libyen efter 9/11 valt att erkänna och ta ansvar för dom handlingar som ledde upp till bombningarna -86 dessutom går bara 5% av Libyens oljeproduktion på export till USA medan det är vi Européer som är beroende av Libysk olja..

Men visst finns det en hel del frågotecken angående Lockerbietragedin, vilka hon istället hade kunnat diskutera, men dom spåren leder iför sig till Palestina och Iran..

Gör om, Gör Rätt!

ps. angående protesterna i Grekland, så handlade väl dom snarare om att folk vill ha mer STATlig inblandning till skillnad från protesterna vi nu ser i M.Ö. och Norra Africa?!?

Dagens: Stereophonics – Mr. Writer

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: